Mae Phim paradiset i Thailand

Mae Phim i Thailand växer sig större och större för varje år inte minst bland alla skandinaver som reser dit. En anledning är nog närheten till Bangkok, men också att man är halvvägs till Koh Chang, en av många paradisöar som finns i Thailand. Befinner du dig i Mae Phim har du direkt tillgång till en värld av öar precis utanför. Den mest berömda ön är kanske Turtle Island eller som den kallas för i folkmun sköldpaddsön. där på ön får man se en uppfödning av havssköldpaddor som senare släpps ut för ett liv i havet. Andra öar kring Mae Phim är Koh Talu, Koh Kudi som är andra orörda paradisöar utan bebyggelse eller annat som stör. Mae Phim bjuder på så mycket mer, det finns stort utbud av fiskrestauranger, men också många andra som serverar mat från världens alla hörn. Det byggs många nya hotell och hus i och kring Mae Phim, det finns gott om boende att hyra till bra priser. Mae Phim ska du resa till för att det är lungt och skönt och att det finns orörda stränder fortfarande som kan tillbringa dagen på. Just orörda stränder i Thailand finns det ganska få av numera såvida du inte beger dig ut i övärlden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *