Res reguljärt och boka boende det lönar sig

Om du funderar på en skön och avkopplande semester i Thailand ska du absolut prova nya spännande och kanske tom hitta någon orörd strand, det går alldeles utmärkt att fortfarande hitta nya smultronställen i detta vänliga land. Många svenskar har upptäck Mae Phim som även gästas av tusentals thailändare varje år som absoluta favorit bland flera spännande platser i Rayongprovinsen. Mae Phim som ligger i sydöstra Thailand utvecklas hela tiden med nya lägenhetshotell och andra trevliga boenden som man kan hyra för lång eller kort tid. Det senaste tillskottet inom lägenhetshotell i Mae Phim är Grand beach condominium som ligger direkt på stranden, det är bara strandvägen som skiljer boendet från den underbara stranden. Väljer du att semestra i Thailand ska du absolut prova orterna nere Rayongprovinsen, du kommer garanterat hitta din egna favoritstrand bland alla dom som finns att välja på. Prisnivåerna i Mae Phim är bra och du äter på en restaurang för 4 personer för runt 200 kronor.Ska då tillägga att det ingår dryck i dessa priser också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *