Upptäck Thailand

Thailand är för många svenskar ett paradis på jorden och vi reser till Thailand för många olika saker, främst är det värmen som för oss till Thailand, men också maten och de vänliga leenden som ständigt möter oss i detta underbara land. Att Thailand kallas “the land of Smile” är kanske inte så konstigt då de flesta thailändare uppfostras till att klara ut varje problem med ett leende, stort som litet funkar alltid ett leende bra. Dom flesta som reser till Thailand brukar åka med charterresa till södra Thailand som tex. Koh Samui, men vill du uppleva mer av det vardgaliga Thailand kan du absolut välja Rayong eller som folk kallar den Rayongprovinsen. Där hittar du stränder eller byar med bra stränder, Mae Rumphung. Ban Phe, Suan Son och Mae Phim. Till dessa bar eller stränder reser tusentals både utländska och inhemska turister varje år. Just Mae Phim kanske är den ort som är mest populär utav alla, men det är också den och Mae Rumphung stranden som enligt många är den finaste stranden. Men även Kim Beach eller Chackapong som den egentligen heter är också populära.

ALLT OM THAILANDSRESAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *